2011 Genel seçimlerinde zor da olsa Erzurum’dan 1 milletvekili çıkarmayı başaran MHP, 2015 seçimlerine daha rahat girecek gibi görünüyor.
2014 Yerel seçimlerinde, MHP Adayı Prf. Dr. Kamil Aydın’ın aldığı 116.249 oy, genel seçimlerde Erzurum’da liste birin kesin kazanacağı netleşirken, Adayın kim olacağı merak konusu olmaya başladı.
MHP her ne kadar “6 Vekilin Tamamı İçin Yarışılacak” dense de, birinci sıra adayın kesin, ikincisinin ise az da olsa riskli olduğu hem kamuoyu hem de adaylar tarafından bilinmekte.
İlk sıra için yarışan isimler arasında eski İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, Prf. Dr. Kamil Aydın, İl Başkanı Zeki KAYA ve Mevcut Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk’ün isimleri geçmekte.
Öte yandan süpriz isimlerinde bu yarış için açıklanabileceği kulislerde konuşulmakta.
Erzurum Nefes olarak konunun takipçisi olarak, elimize ulaşacak bilgileri sizlere sunmaya devam edeceğiz.







