Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, halk oylaması çalışmaları kapsamında Yukarı Yenice Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Gün içerisinde makamı ve ilçe merkezinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüme ulaştıran Başkan Bulutlar, bunların yanı sıra mahalle köylerde yaptığı programlarla da her türlü zorluğa rağmen çalışmalarına devam ediyor.
16 Nisan‘da yapılacak halk oylaması dolayısıyla 'EVET' çalışmalarına devam eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yukarı Yenice Mahallesinde elektriklerin kesik olmasına rağmen löküs ışında hemşerileri ile istişarelere devam etti.
Başkan Bulutlar, yaptığı söyleşi ve toplantılarda halk oylamasında neden “Evet” oyu kullanılması gerektiğinden, sistemin faydalarına kadar her şeyi masaya yatırıyor. Ülkemizin kritik bir sürece girdiğinden ve 16 Nisan’da sandık başına gidileceğinden bahseden Başkan Bulutlar, “Bu süreç sonunda çıkacak EVET neticesi ile Türkiye dünyada süper güç haline gelecek” dedi.
.jpg)
Bulutlar, “Biz necip bir millete sahibiz. Ülkemizin üzerinde oynanmak istenen onca oyuna rağmen milletimiz yıkılmadı ve dimdik ayakta durdu. 15 Temmuz’da yaşanan elim hadiseyi hepimiz biliyoruz. Bütün bu büyük oyunlara rağmen biz işimizi yapmaya devam edeceğiz ve güçlü Türkiye için durmadan çalışacağız. İşte Referandumda bu kritik dönemin finalini oluşturuyor. İnşallah bu dönemde milletimiz ve devletimiz için en doğru olan kararı hep birlikte vereceğiz ve sandıktan “Evet” oyunu güçlü bir şekilde çıkartacağız.” dedi.
.jpg)
16 Nisan’da geleceği oylayacaklarını ve yaklaşık 30 gün kadar bir sürenin kaldığına değinen Başkan Bulutlar, “ Yukarı Yenice Mahallesi sakinlerimizle bugün coşkulu ve “Evet” kararı için bir ve beraber olmuş durumdayız. Buradaki herkes değerli vakitlerin den bizlere ayırdı ve toplantımıza iştirak etti. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.
Referandum çalışmalarına Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Barlak, Belediye Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin'de katıldı.







